تبلیغات

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی كُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

خدمات وبلاگ نویسان جوان

تبلیغات پیامکی تبلیغات پیامکی مهندسی کشاورزی دانشگاه پیام نور واحد قشم - ایران رتبه 16 جهانی در نانوتكنولوژی كشاورزی جهان را بدست آورد
مهندسی کشاورزی دانشگاه پیام نور واحد قشم
حفاظت از محیط زیست برای داشتن محیطی سالم
با کلیک روی ستاره یک امتیاز به این مطب بده
چهارشنبه 28 بهمن 1388

ایران رتبه 16 جهانی در نانوتكنولوژی كشاورزی جهان را بدست آورد

چهارشنبه 28 بهمن 1388

ایران رتبه 16 جهانی در نانوتكنولوژی كشاورزی جهان را بدست آورد

رئیس پژوهشكده بیوتكنولوژی كشاورزی گفت: ایران رتبه 16 در فناوری نانوتكنولوژی كشاورزی در جهان را به دست آورده است.


مجتبی خیام‌نكویی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، افزود: بخش نانوتكنولوژی كشاورزی در پژوهشكده بیوتكنولوژی كشاورزی كرج در 28 تیر 88 با اعتباری بیش از 25 میلیارد ریال راه‌اندازی شد.
رئیس پژوهشكده بیوتكنولوژی كشاورزی گفت: ایران در بحث تولید علم در بخش نانوتكنولوژی كشاورزی براساس رتبه‌بندی ISI عنوان 16 جهان را بدست آورده است.
خیام نكویی گفت: هدف از بهره‌مندی از نانوتكنولوژی در بخش كشاورزی به عنوان نخستین بخش رسمی و مصوب در وزارت جهاد كشاورزی این است كه زیرساخت لازم برای كاربرد و توسعه فناوری جدید نانو در بخش كشاورزی را استفاده كند.
رئیس پژوهشكده بیوتكنولوژی كشاورزی گفت: یكی از توانمند‌های این فناوری نانو در جهت جلوگیری از ضایعات محصول در بخش كشاورزی و افزایش عمر ماندگاری محصول است.
خیام نكویی تصریح كرد: با فناوری نانو و جلوگیری از ضایعات به تبع آن عملكرد در واحد سطح بخش كشاورزی افزایش می‌یابد.
وی گفت: علاوه بر آن یك پروژه تعریف شده برای بسته‌بندی نانو برای افزایش عمر ماندگاری و جلوگیری از ضایع شدن محصول است كه این پروژه آغاز شده و تا پایان سال‌جاری یا اوایل سال 89 به دانش تولید بسته‌بندی با فناوری نانو در بخش كشاورزی دست می‌یابیم.
خیام نكویی گفت: این فناوری باعث افزایش ماندگاری محصول و عمر آن است.
رئیس پژوهشكده بیوتكنولوژی كشاورزی گفت: در خصوص كاربرد نانو تكنولوژی در بحث سموم، كودها و بیابان‌زدایی، بخش زراعت و باغبانی دانشمندان ایرانی فعالیت می‌كنند تا به این فناوری دسترسی پیدا كنند.
خیام نكویی گفت: 20 پروژه تحقیقاتی در كمیته نانوتكنولوژی وزارت جهاد كشاورزی تعریف شده و به سرعت مراحل انجام آن طی خواهد شد.
خیام نكویی در مورد كشت بافت خرما گفت: برای تجارت‌سازی فناورزی كشت بافت خرما كارهای مهمی انجام می‌شود و تلاش براین است كه پروتكل كشت بافت خرما تجاری‌سازی شده و از مرحله آزمایشگاه به مرحله گلخانه و سپس به مزرعه انتقال یابد.
وی در مورد زمان انتقال فناوری از آزمایشگاه به نخلستان گفت: بسته به محصول متفاوت است و در برخی محصولات حدود 2 سال و در برخی حتی 4 ماه طول می‌كشد.






تبلیغات پیامکی